Trillevallen 2024

Inbjudan till endokrinkirurgimöte i Trillevallen 19 (20) – 22 mars 2024

Mötet går av stapeln på Trillevallens Högfjällshotell, nära Undersåker, Jämtland, med tema Endokrinhalskirurgi- ”What’s hot and what’s not”. Vi kommer att presentera nyheter och undersöka kontroverser samt ämnen som diskuteras flitigt. Vi kommer bland annat ta upp utmaningarna vid bedömning och behandling av hyperparatyreoidism, riskbedömning vid differentierad tyroideacancer, användningen av tekniska hjälpmedel under operation och ge en förhandsvisning av kommande förändringar vid behandling av ATC.

Programmet kommer att bjuda på interaktiva föreläsningar, falldiskussioner och journal clubs. Vi har även äran att välkomna två uppskattade gästföreläsare, Aimee Di Marco, överläkare på Hammersmith Hospital i London, Storbritanniens ledande endokrinkirurgiska klinik och Renske Altena, onkolog vid Karolinska sjukhuset. Dessutom kommer det finnas tid för nätverkande, god mat och möjligheter till att delta i friluftsaktiviteter.

Kursavgift på 7000 kr per person inkl. mat (halvpension)+boende. Resa betalas av kursdeltagare. Anmälan görs till francisca.jorna@vgregion.se och övriga frågor om kursen skickas till kursansvarig anna.koman@regionstockholm.se. Det finns drygt 20 platser och anmälan görs enligt principen först till kvarn. Sista anmälningsdag 15 jan. Anmälan är bindande.

Anmäl dig idag och var med och diskutera det senaste inom endokrinhalskirurgi med kollegor från hela landet. Vi ser fram emot att ses i Trillevallen!

Bästa hälsningar
SFEKs styrelse